Зробимо Україну чистою разом!

20.04.2017 12:45

29 квітня о 10:00 по всій території України відбудеться наймасштабніша соціально-екологічна акція Let'sDoIt, Ukraine!. На глобальне прибирання українці вийдуть зі своїми рукавицями та інвентарем. Все заради того, щоб зробити нашу країну чистою та сформувати національну культуру чистоти!Також в рамках Let'sDoIt, Ukraine! відбудеться всеукраїнський екологічний фестиваль «ЧИСТОFEST». Гостей заходу очікують виступи українських музикантів, тематичні майстер-класи, виставка технологій «зеленої» енергетики, ярмарок продукції, виготовленої із вторинної сировини, та багато іншого. В рамках заходу за підтримки Міністерства освіти і науки України відбудеться всеукраїнський конкурс стінгазет створених школярами«Екологія починається з мене!».

 «З кожним роком Let'sDoIt, Ukraine! розширює свої кордони та має на меті амбітні цілі. Цього року планується зробити чистими понад 5 000 локацій по всій Україні! Це майже одне українське місто без сміття. А розраховуємо ми на допомогу більш ніж мільйона людей. Це приблизно населення одного міста України! Мене тішить, що з кожним роком еко-відповідальних українців стає все більше і більше, а сміття в нашій країні все менше. 29 квітня давай зробимо це разом, Україно!», – розповіла президент Let'sDoIt, Ukraine! Юлія Мархель.

Цього року в рамках Let'sDoIt, Ukraine! планується проведення прибирання з роздільним сортуванням відходів (сміття) і здачею його в найближчий відповідний пункт приймання вторинної сировини. Роботу активістам полегшить мобільний додаток «Letsdit Ukraine», який кожен зможе завантажити з сайту LDU.COM.UA  та встановити на свій гаджет вже з 7 квітня, користуватись протягом року.

Проект проходить під патронатом Дружини Президента України Марини Порошенко спільно з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Міністерством молоді на спорту України, Міністерством екології та природних ресурсів України, Міністерством соціальної політики України, Українським державним центром позашкільної освіти, Київською державною адміністрацією спільно з Програмою Волонтерів ООН в Україні, Київським молодіжним центром; громадськими організаціями: Фундація Регіональних Ініціатив, STREET WORKOUT UKRAINE, AIESEC в Україні, JCI UKRAINE, Українська академія лідерства, Українська асоціація студентів.

Let'sDoIt, Ukraineщиро дякує за підтримку акції «Зробимо Україну чистою разом!» і всеукраїнського фестивалю «ЧистоFest» генеральному партнерові Корпорації «Біосфера» (ТМ Фрекен БОК); логістичному партнерові компанії«ІнТайм». Регіональним партнерам: компанії РepsiCo в Україні, мережі торговельних центрів «Епіцентр» та мережі АЗК «ОККО» за підтримку та участь у заході.

Let’sDoIt, Ukraine! – це громадська організація, яка має 5 щорічних національних проектів та понад 60 локальних проектів, діє в 24 областях України, об’єднує понад 1 млн. учасників. Частина міжнародного руху Let’sDoIt, World!, який об’єднав вже 113 країн та близько 17 мільйонів учасників для того, щоб піклуватися про екологію та чистоту нашої планети. Стратегічні партнери: Правова група «Домініон», типографія ТОВ «Друкарня «Столична», креативна агенція ТОВ «РЕІН», PR агентство PowerAgency.

Назад