Розпочато тренінг з патріотичного виховання

06.04.2017 15:29

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді спільно з Інститутом проблем виховання НАПН України 4-6 квітня провели перший етап тренінгу із національно-патріотичного виховання за програмою «З Україною в серці».

Учасниками заходу стали педагогічні працівники загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів, методисти інститутів післядипломної освіти, методичних кабінетів з 11 областей України.

Як зазначають організатори, метою тренінгової програми є підготовка працівників освіти до організації і здійснення національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді.

Уся програма «З Україною в серці» складатиметься з тренінгових блоків, серед яких «Патріотизм як суспільна та особистісна цінність», «Національно-патріотичне виховання у викликах часу», «Концептуальні засади національно-патріотичного виховання», «Аргументація у національно-патріотичному вихованні», «Суспільна солідарність і партнерство у патріотичному вихованні», «Технологічне забезпечення патріотичного виховання», «Форми патріотичного виховання з доведеною ефективністю», «Маніпуляція як загроза у національно-патріотичному вихованні», «Участь дітей у житті суспільства як вияв патріотичної позиції».

Джерело : https://osvita.ua

Назад