День українського добровольця

14.03.2017 10:30

 

 

 

Сьогодні, 14 березня 2017 року в Україні вперше відзначатимуть День українського добровольця. Це свято людей, які свідомо, за покликом власного серця, стали на захист своєї Батьківщини і захищають рідну землю від загарбників.
    День установлений 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.

З нагоди Дня укаїнського добровольця вчитель історії Нужа Юлія Павлівна провела екскурсію для учнів школи у шкільному музеї . Школярі ознайомилися з цікавою інформацією про воїнів села Олександрівка , які служили в зоні АТО . Під час екскурсії учні говорили про мужність українських військових та добровольців,про їхню вірність присязі своїй країні та українському народові,готовність іддати життя та за цінність України,за її мир та спокій .

О Україно, о люба ненько,
Тобі вірненько присягнем:
Серця кров і любов –
Все  тобі віддати в боротьбі!
За Україну, за її волю,
За честь, за славу, за народ!

  

 

 

Назад